Digital трансформація в дії: експерти Self-ERP автоматизували процеси Інвест офісу

Як вдалі впровадження ERP-систем допомагають українським бізнесам
14 березня, 2023


Про клієнта

Інвест офіс створений у 2022 році, за ініціативи Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради та Бізнес-школи УКУ. Компанія працює над створенням клієнтоорієнтованого сервісу, який допомагає бізнесу отримати фінансові можливості для розвитку та підсилення. 

Інвест Офіс - це унікальна платформа фінансових програм та грантів для бізнесу. Експерти компанії пояснюють та надають дорожню карту з отримання фінансування, розповідають про інвестиційні можливості регіону. Також команда надає професійні консультації щодо експортних стратегій та виходу на нові ринки.Важливий напрямок роботи Інвест Офісу - адвокація інтересів бізнесу перед органами місцевої влади.

В команді офісу працюють експерти з грантової діяльності, експертної підтримки, ведення фінансової та юридичної діяльності, маркетингу. Загалом команда налічує 9 осіб.

Запит від клієнта

Цілі, які клієнт ставить перед ERP системою:

  • Впровадження CRM системи для роботи з клієнтами та покращення якості комунікації з ними. Аналіз їх поведінки
  • Можливість формування бази клієнтів для роботи з нею для стимулювання попиту на наші послуги   
  • Контроль ефективності роботи компанії за рахунок сервісу постановки та контролю завдань, спільних планерів та календарів
  • Можливість відслідковування взаємодії з контрагентами через електронний документообіг та відображення процесів по угодам (етапність, борги по документам, оплатам)  

Рішення від Self-ERP

  • Інвест офіс обрав для себе автоматизацію з використанням Odoo Enterprise. Впровадження ще триває, але зараз вже повністю завершено роботи по налаштуванню та передачі в експлуатацію модуля CRM. На етапі завершення знаходиться управління проєктами. Заведено організаційну структуру та штатний розпис.
  • Разом з експертами Self-ERP, Інвест офіс промоделював свої бізнес-процеси. Тепер вони зрозумілі та оптимальні для досягнення бізнес-цілей. Завдяки оптимізації, яку запропонували Self-ERP, впроваджені можливості були реалізовані виключно базовим функціоналом системи - це дозволило значно скоротити витрати.  
  • Розглядається можливість впровадження часткового функціоналу маркетингу в частині організації та аналізу ефективності проведення івентів Інвест Офісу.
blog.post

30 ключових дій для вдалого впровадження ERP

Чек-лист “30 ключових дій для вдалого впровадження ERP”, який буде корисний будь-якому бізнесу