150 мільйонів євро: Odoo оголосила про стратегічні інвестиції

Ресурси скерують на підтримку нинішньої експансії ERP-платформи на ринках усіх континентів
28 червня, 2023


Odoo S.A., провідний глобальний постачальник інтегрованих бізнес-додатків з відкритим вихідним кодом для малого та середнього бізнесу, оголосила про отримання стратегічних інвестицій у розмірі близько 150 мільйонів євро. Інвестор – General Atlantic, провідна глобальна інвестиційна компанія зі штаб-квартирою у США. Odoo S.A. планує співпрацювати з General Atlantic для підтримки подальшої експансії компанії на світовому ринку. 


Заснована 2002 року в Бельгії, компанія Odoo є революціонером на світовому ринку програмного забезпечення для підвищення продуктивності малого та середнього бізнесу. 


"Ми пишаємося тим, чого досягла Odoo. Ми вже пропонуємо повний спектр програмних додатків для задоволення унікальних потреб малого та середнього бізнесу і постійно впроваджуємо інновації, – сказав Фаб'єн Пінкерс, засновник і генеральний директор Odoo. – Партнерство з General Atlantic, включаючи глобальну платформу та досвід компанії у розробці програмного забезпечення, матиме значний вплив, оскільки ми зосереджені на сталому стратегічному зростанні по всьому світу". 


"Ми вважаємо, що диференційована цінова пропозиція Odoo для малого та середнього бізнесу, разом з глобальною партнерською мережею та прихильністю до інновацій, забезпечує чіткий шлях для подальшого зростання, – сказав Том Хассі, директор General Atlantic. – Odoo надає потужний, інтегрований набір продуктів для власників бізнесу за ціною, яка є меншою за вартість точкових рішень. Ми з ентузіазмом чекаємо на можливість підтримати команду Odoo в реалізації їхніх можливостей на глобальному ринку". 


Morgan Stanley та BNP Paribas Fortis виступили фінансовими консультантами General Atlantic.

Із цієї гарної нагоди нагадуємо: компанія Self-ERP – офіційний партнер Odoo в Україні. Можливо, ви вже замислюєтесь про впровадження комплексного рішення, що об'єднує всі види обліку та автоматизує процеси в компаніях? Залиште заявку на консультацію на нашому сайті – спеціалісти нададуть відповіді на ваші запитання щодо функціоналу та особливостей впровадження #ERP-системи.


blog.post

30 ключових дій для вдалого впровадження ERP

Чек-лист “30 ключових дій для вдалого впровадження ERP”, який буде корисний будь-якому бізнесу