Компанія Self-ERP – Silver Parthner Odoo в Україні

Гарна новина зі штаб-квартири ERP-платформи у Бельгії
31 березня, 2023

Радо ділимось новиною! Відтепер компанія Self-ERP – Silver Parthner Odoo в Україні! 

Про що ж це свідчить? Про дві прості та водночас вельми важливі для потенційного клієнта речі. Згідно з офіційним висновком глобальної компанії Odoo, компанія Self-ERP – як офіційний інтегратор Odoo в Україні – має належну кількість сертифікованих Odoo спеціалістів та вже впровадила проєкти з більш ніж 75 користувачами системи Odoo Enterprise.


Отже, якщо ви шукаєте сучасну, ефективну, масштабовану під ваші потреби і нарешті неросійську ERP – тепер знаєте, де знайти найвищий рівень сервісу. Self-ERP запрошує вас скористатися комплексним функціоналом Odoo – ERP-платформи з 7 мільйонами користувачів та бельгійськими засновниками. 

Self-ERP – українська компанія, яка спеціалізується на впровадженні ERP-рішень для бізнесу, використовуючи всі можливості та досвід міжнародної платформи Odoo. Ми розробляємо рішення, які посилюють позиції наших клієнтів на ринку та сприяють розвитку. 

Рішення від Self-ERP – це екосистема управління бізнесом, яка надає клієнту всі необхідні інструменти для ефективного управління компанією, поєднуючи міжнародний досвід та українську практику в одному фреймворку. 

Сконтактуватися для консультації можна, залишивши заявку в формі за посиланням.

blog.post

30 ключових дій для вдалого впровадження ERP

Чек-лист “30 ключових дій для вдалого впровадження ERP”, який буде корисний будь-якому бізнесу