Нова айдентика Self-ERP

Динамічний візуальний образ вказує на важливі акценти у сучасній роботі компанії
7 квітня, 2023

Упевнені, що ви зауважили зміни в айдетниці Self-ERP. Хотіли б поділитися з вами баченням, яке привело нас до цих змін. Звісно ж, вони невипадкові!

Новий візуальний образ відображає те, як змінилась компанія з моменту заснування.

Нині Self-ERP – провідний інтегратор ERP Odoo, що спеціалізується на наданні індивідуальних ERP-рішень для бізнесу в Україні та по всьому світу. Ми змогли об'єднати в одну команду найдосвідченіших українських бізнес-аналітиків, розробників та проектних менеджерів, що спеціалізуються на впровадженні ERP-систем.


Self-ERP надає надсучасні рішення для автоматизації бізнесу, які відповідають конкретним потребам наших клієнтів. Наші експерти корисні для клієнта багаторічним досвідом подолання типових складнощів впровадження ERP – ми пропонуємо повний спектр послуг, від консалтингу та розробки до навчання та підтримки.

Self-ERP – сучасний та динамічний бренд, що практикує підхід до інтеграції ERP-систем орієнтований на успіх бізнесу клієнта. Ось чому ми застосували новий підхід до нашого брендингу, зосередившись на створенні зрозумілої та доступної ідентичності.

Новий логотип та візуальний стиль ідеально демонструє впевненість компанії у своїх силах та відображає нашу прихильність до інновацій і задоволення потреб замовника. Виразні брендові кольори та плавна графіка – кожен елемент нового лаконічного стилю був ретельно продуманий, щоб відобразити перспективне бачення нашої компанії.

Зі Self-ERP ви отримуєте партнера, який розуміє ваші унікальні потреби і невтомно працює над створенням гнучкого рішення, яке їм відповідає. Лаконізм нашого бренду символізує ту чіткість та ефективність, з якою працює команда експертів з Odoo, надаючи клієнтові оптимальний результат за оптимальний час впровадження.

Отже, незалежно від того, чи ви власник малого бізнесу, а чи – топ-менеджер великої компанії, довіртеся Self-ERP. Ми допоможемо вам інтегрувати ERP Odoo у спосіб оптимальний для вашого бізнесу. Завдяки нашим інноваційним рішенням для розвитку та управління бізнесом ви зможете вийти на новий рівень ефективності та масштабування в сучасних умовах!


blog.post

30 ключових дій для вдалого впровадження ERP

Чек-лист “30 ключових дій для вдалого впровадження ERP”, який буде корисний будь-якому бізнесу