Новорічна акція від Self-ERP. Знижка 25% на впровадження ERP в 2023 році

19 грудня, 2022

Грудень – вдалий місяць для планування розвитку бізнесу на наступний рік. Сьогодні автоматизація процесів – це бізнес-необхідність, яка стає конкурентною перевагою для будь-якої компанії. 

Команда Self-ERP вже готується до 2023 року – використовуючи найкращі світові практики та власний досвід автоматизацій в Україні, ми пропонуємо унікальні умови на впровадження ERP Odoo EE 16 (бельгійська платформа, яка нараховує понад 7 млн. користувачів по всьому світу). 

Пропонуємо вам разом з нами вдосконалити свої бізнес-процеси та вивести вашу компанію на новий рівень із європейським фокусом. Саме зараз є унікальна можливість отримати знижку 25% на впровадження ERP в 2023 році. Крім того, кожен учасник отримає подарунок – ефективні інструменти планування бізнес-процесів. Наші пропозиції: 

  • 1 місце – знижка 25% на впровадження ERP системи у 2023 році 
  • 2 та 3 місця – знижка 10% на впровадження ERP системи у 2023 році 

Долучайтесь до Акції просто зараз – заповнюйте форму за посиланням та чекайте на удачу – 13 січня 2023, напередодні Старого Нового року, ми оберемо переможця та повідомимо про це всіх учасників. А свій гарантований подарунок ви зможете отримати одразу! 

Взяти участь

blog.post

30 ключових дій для вдалого впровадження ERP

Чек-лист “30 ключових дій для вдалого впровадження ERP”, який буде корисний будь-якому бізнесу