Odoo – "Інноватор року в галузі корпоративних застосунків"

2 червня, 2023

Компанія Odoo отримала нагороду "Інноватор року в галузі корпоративних застосунків" на церемонії нагородження Data News Awards for Excellence 2023. Ця нагорода визнає невпинне прагнення компанії до інновацій, подальший прорив на ринку та пропонування найкращого з можливих рішень для управління бізнесом.



Odoo продемонструвала свій досвід на багатьох ринках і протягом багатьох років демонструє стабільне зростання. Компанія вирізняється не лише своїми винятковими показниками, але й унікальною культурою, яка відображається в її робочому середовищі. 

Хоча журі також високо оцінило роботу Visma, фінальні голоси трохи схилили шальки терезів на користь бельгійського претендента. Це подвійне публічне визнання зростання компанії та продукту у 2023 році, адже воно йде за попереднім визнанням Odoo переможцями Trends Gazelle на початку цього року.

Незважаючи на сильну конкуренцію з боку Hexaware Technologies, Microsoft, SAP та Visma, Odoo стала переможцем, продемонструвавши свою виняткову продуктивність та унікальну корпоративну культуру.

З цієї приємної нагоди раді нагадати: компанія Self-ERP – офіційний партнер Odoo в Україні. Замислюєтесь про впровадження комплексного рішення, що об'єднує всі види обліку та автоматизує процеси в компаніях? Радимо залишити заявку на консультацію (кнопка СПРОБУВАТИ вгорі) – наші спеціалісти нададуть відповіді на всі запитання.



blog.post

30 ключових дій для вдалого впровадження ERP

Чек-лист “30 ключових дій для вдалого впровадження ERP”, який буде корисний будь-якому бізнесу