Бухоблік для України: відтепер на Odoo Enterprise 17

10 April, 2024

Вітаємо усіх користувачів та зацікавлених ERP-системою Odoo в Україні! Друзі, раді повідомити, що компанія Self-ERP успішно завершила оновлення модулів "Бухгалтерського обліку для України" до версії Odoo Enterprise 17. 


Відтепер весь інноваційний функціонал бухобліку без 1C, який ринок вітав у попередній версії Odoo 16, доступний і в найсвіжішій ітерації глобальної ERP-системи. Не пропустіть можливість скористатись найновішим функціоналом Odoo Enterprise 17 у комплексі з локалізованим бухобліком для України!


І це ще не все. Як і передбачено оприлюдненою торік мапою розвитку продукту, Self-ERP вже розробила та тестує черговий пакет додаткового функціоналу "Бухгалтерський облік для України". Цей пакет нововведень забезпечує ще більшу гнучкість та ефективність у роботі українських бухгалтерів і фінансових директорів. Офіційний реліз очікуйте вже в найближчі тижні.


Нагадуємо, Odoo є глобальною ERP-платформою з потужним функціоналом обліку та управління процесами в бізнесах будь-якого розміру та більшості галузей. Насьогодні в системі працюють близько 12 мільйонів користувачів, вона стрімко поширюється на всіх континентах. Материнська компанія – з відомим бельгійським засновником та штаб-квартирою у Бельгії. Починаючи з минулого року, завдяки модулям "Бухгалтерського обліку для України" від офіційного партнера – компанії Self-ERP – ви отримуєте найсучасніший комплексний інструмент для ведення бізнесу в нашій державі.


Незалежно від того, чи ви потенційний клієнт, чи потенційний партнер в поширенні продукту – кнопка "Отримати" на цій сторінці та кнопка “Отримати консультацію” на головній сторінці сайту приведуть вас до фахових відповідей наших спеціалістів на будь-які запитання. Будь ласка, звертайтеся!

blog.post

30 key steps for successful ERP implementation

Checklist '30 Key Steps for Successful ERP Implementation,' which will be beneficial for any business