Модулі маркетингу в ERP Odoo: перше знайомство

22 September, 2023


Якщо ви хочете вивести свої маркетингові зусилля на новий рівень – зверніть увагу на Odoo. Ця комплексна ERP-платформа пропонує набір потужних маркетингових додатків, розроблених для підвищення ефективності просування ваших продуктів. Від автоматизації кампаній та взаємодії з клієнтами до проведення опитувань та організації заходів – маркетингові застосунки Odoo охоплюють все, що вам потрібно. 

За потреби, компанія Self-ERP як офіційний партнер Odoo в Україні допоможе вам із якісним впровадженням. А наразі пропонуємо дізнатися про функціональний блок Odoo Marketing Apps в форматі “першого знайомства”. Уже за кілька хвилин ви не пересвідчитесь: маркетингові модулі Odoo здатні розкрити потенціал ваших маркетингових стратегій.


“Автоматизація маркетингу”: ручні процеси – на мінімум




Із модулем “Автоматизація маркетингу” ви можете попрощатися з ручним виконанням маркетингових завдань. Автоматизуйте свої кампанії без зайвих зусиль, сегментуючи цільову аудиторію, налаштовуючи тригери на основі поведінки клієнтів, наприклад, відвідування веб-сайтів, відкриття електронних листів або покупки. Спостерігайте за тим, як розвиваються ліди, доставляється персоналізований контент, і цільові повідомлення досягають потрібної аудиторії в ідеальний момент. 

Автоматизація маркетингу від Odoo дозволяє заощадити час, підвищити продуктивність і зосередитися на тому, що має найбільше значення – розвитку вашого бізнесу.


“Email-маркетинг”: створюйте кампанії з легкістю




Створювати ефективні Email-кампанії реально дуже просто завдяки модулю "Емейл-маркетинг". Створюйте візуально досконалі шаблони, які привертають увагу та стимулюють залучення. Сегментуйте списки контактів, щоб ваші повідомлення потрапляли саме до потрібної аудиторії. Використовуйте розширені функції, такі як A/B-тестування, планування та аналітика, щоб оптимізувати ефективність вашої кампанії. 

За допомогою Email-маркетингу від Odoo ви можете створювати переконливі кампанії, які справлятимуть незабутнє враження на ваших підписників.


“SMS-маркетинг”: миттєвий зв'язок зі своєю аудиторією


 

У сучасному швидкоплинному світі залишатися на зв'язку зі своєю аудиторією життєво важливо. Модуль SMS-маркетингу дозволяє використовувати силу текстових повідомлень для миттєвого зв'язку з вашими клієнтами. Створюйте та надсилайте SMS-кампанії безпосередньо з платформи Odoo. Персоналізуйте свої повідомлення та відстежуйте показники доставки та відповідей. 

Вам потрібно нагадати учасникам про завтрашню подію? У вас є супер-акція, яка триває п’ять годин? Запустіть SMS-кампанію! Незалежно від того, чи просуваєте ви ексклюзивні пропозиції, чи інформуєте про транзакції, чи взаємодієте з аудиторією…  SMS-маркетинг від Odoo завжди забезпечить ефективну комунікацію та глибші зв'язки з клієнтами.


“Маркетинг соцмереж”: домінуйте ефективно




Керувати своєю присутністю в соціальних мережах дуже допоможе модуль “Маркетинг соцмереж”. Плануйте та публікуйте захопливі пости на популярних платформах соціальних мереж. Відстежуйте показники залученості та контролюйте активність у соціальних мережах – і все це за допомогою платформи Odoo. 

Інтегруйте кілька акаунтів у соціальних мережах без зайвих зусиль і безперешкодно співпрацюйте зі своєю командою. 

Із  “Маркетингом соцмереж” від Odoo ви можете взяти на себе відповідальність за свою стратегію в соцмережах, підвищити присутність вашого бренду, охопити і захопити аудиторію, як ніколи раніше.


“Події”: плануйте, просувайте та досягайте успіху




Із модулем "Події" організовувати успішні заходи дуже просто. Створюйте чудові сторінки подій, керуйте реєстраціями та надсилайте повідомлення про події без зайвих зусиль. Продавайте квитки онлайн, керуйте розкладом на події та відстежуйте відвідувачів з легкістю. 

Незалежно від того, чи це віртуальна конференція, нетворкінг або публічний запуск продукту, модуль подій Odoo забезпечує безперебійну координацію та винятковий маркетинг подій. Плануйте, просувайте і досягайте успіху на ваших івентах – модуль подій Odoo – створений саме для цього.


“Опитування”: розкривайте ідеї, ухвалюйте найкращі рішення



Щоб по-справжньому зрозуміти своїх клієнтів і ухвалювати оптимальні бізнес-рішення, вам знадобиться модуль “Опитування” від Odoo. Створюйте кастомізовані опитування, щоб збирати цінні відгуки, думки та ідеї від вашої цільової аудиторії. Збирайте дані, аналізуйте відповіді та отримуйте глибше розуміння вподобань клієнтів. 

За допомогою опитувань Odoo ви зможете ухвалювати рішення на основі даних, покращувати клієнтський досвід і випереджати конкурентів.


На завершення


Маркетингові додатки Odoo змінюють правила гри для компаній, які прагнуть вдосконалити свої маркетингові стратегії. Odoo надає інструменти, потрібні для досягнення успіху – від автоматизації кампаній і створення захопливого контенту для електронної пошти до зв'язку з клієнтами за допомогою SMS і домінування в соціальних мережах. Із додаванням модуля “Опитування” ви можете збирати цінну інформацію та ухвалювати рішення на основі даних, які сприятимуть розвитку вашого бізнесу. Не пропустіть можливості маркетингових додатків Odoo – розкрийте їхній потенціал і станьте свідком значного зростання та успіху вашого бізнесу.

Виведіть свій маркетинг на нові висоти за допомогою маркетингових додатків Odoo! Спеціалісти компанії Self-ERP – офіційного партнера Odoo – в Україні завжди готові надати безкоштовну консультацію щодо впровадження системи.


blog.post

30 key steps for successful ERP implementation

Checklist '30 Key Steps for Successful ERP Implementation,' which will be beneficial for any business