Новорічна акція від Self-ERP. Знижка 25% на впровадження ERP в 2023 році

19 December, 2022

Грудень – вдалий місяць для планування розвитку бізнесу на наступний рік. Сьогодні автоматизація процесів – це бізнес-необхідність, яка стає конкурентною перевагою для будь-якої компанії. 

Команда Self-ERP вже готується до 2023 року – використовуючи найкращі світові практики та власний досвід автоматизацій в Україні, ми пропонуємо унікальні умови на впровадження ERP Odoo EE 16 (бельгійська платформа, яка нараховує понад 7 млн. користувачів по всьому світу). 

Пропонуємо вам разом з нами вдосконалити свої бізнес-процеси та вивести вашу компанію на новий рівень із європейським фокусом. Саме зараз є унікальна можливість отримати знижку 25% на впровадження ERP в 2023 році. Крім того, кожен учасник отримає подарунок – ефективні інструменти планування бізнес-процесів. Наші пропозиції: 
 

  • 1 місце – знижка 25% на впровадження ERP системи у 2023 році 
  • 2 та 3 місця – знижка 10% на впровадження ERP системи у 2023 році 

Долучайтесь до Акції просто зараз – заповнюйте форму за посиланням та чекайте на удачу – 30 грудня, напередодні Нового року, ми оберемо переможця та повідомимо про це всіх учасників. А свій гарантований подарунок ви зможете отримати одразу! 

Взяти участь

blog.post

30 key steps for successful ERP implementation

Checklist '30 Key Steps for Successful ERP Implementation,' which will be beneficial for any business